Log in

Dezbatere Publica - 7 februarie

Municipiul Sighişoara organizează în data de 7 februarie 2017, la solicitarea Centrului pentru Dezvoltare Socială (CEDES), dezbaterea publică pe tema pe tema Proiectului de hotărâre privind aprobarea cotei autorităţii publice locale, aplicabilă titularilor de contracte care au împlinit vârsta de 35 de ani, la valoarea de înlocuire a locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii, realizate de Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) în Municipiul Sighişoara şi aprobarea recalculării chiriilor locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii, realizate de ANL în Municipiul Sighişoara.

Dezbaterea publica va avea loc în Sala Mare de festivităţi a Municipiului Sighişoara data de 7 februarie 2017, ora 17,00.

Persoanele interesate, asociaţiile de afaceri, alte asociaţii legal constituite pot transmite, propuneri, sugestii sau opinii cu titlu de recomandare privind proiectul de hotărâre, în care se va specifica articolul sau articolele din proiectul de hotărâre la care se referă, menţionând totodată data trimiterii ?i datele de contact ale expeditorului. Acestea pot fi depuse la Registratura Municipiul Sighişoara sau prin fax la nr. 0265.771.264, respectiv e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până în data de 07.02.2017, ora 12.00 şi vor purta menţiunea: „Recomandare la proiect de act normativ” . 

Modalitatea de înscriere şi luare a cuvântului se va face în ordinea în care au fost depuse propunerile, sugestiile sau opiniile asupra proiectului, iar timpul alocat luării cuvântului este de 5 minute pentru fiecare interlocutor.

Participarea la dezbaterea publică este deschisă tuturor celor interesaţi. Dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toţi solicitanţii înscrişi la cuvânt şi-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuţie.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat la adresa

http://sighisoara.org.ro/portal/stiri.nsf/All/1F4529FA2B15E80AC22580B50035F605/$FILE/Ph.pdf

Distribuie acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ultima modificareSâmbătă, 28 Ianuarie 2017 00:52
Login pentru a posta comentarii

3°C

Sighisoara

Light Rain

Umiditate: 93%

Vant: 11.27 km/h

  • 24 Mar 2016 6°C -3°C
  • 25 Mar 2016 8°C -4°C