Log in

Municipiului Sighişoara membru in Organizaţia Oraşelor din Patrimoniul Mondial

Municipiului Sighişoara membru in Organizaţia Oraşelor din Patrimoniul Mondial Sighisoara membru in Organizatia Oraselor din Patrimoniul Mondial

Municipiul Sighişoara este, începând din anul 2000 membru al Organizaţiei Oraşelor din Patrimoniul Mondial, statut aprobat prin Hotărârea Consiliului Local Sighişoara nr. 32/23.03.2000.  Aceasta este o recunoaştere internaţională a valorii patrimoniului istoric, cultural al municipiului, a eforturilor administraţiei locale în sensul promovării valorilor locale autentice.
Calitatea de membru al Organizaţiei Oraşelor din Patrimoniul Mondial, este în sine o valoare, având în vedere promovarea municipiului Sighişoara alături de multe alte oraşe de patrimoniu. În acelaşi timp, Municipiul Sighişoara a putut beneficia de toate drepturile ce decurg din această calitate, cum ar fi: descrierea oraşului pe site-ul Web al organizaţiei, hiperlinii către site-urile turistice ale oraşului, promovarea turistică, invitaţii la programele, congresele, activităţile OVPM, invitaţii la concursuri organizate de OVPM etc.
OVPM este un portal de schimb pentru expertiză municipală de management pentru patrimoniu, o reţea de contacte internaţionale şi un forum pentru primari şi specialişti în patrimoniu, din lumea întreagă. Este o recunoaştere a unicităţii oraşelor noastre, printr-o structură activă de profil înalt, bucurându-se de o mare vizibilitate.

      
                              Viceprimar,
                 Dan Eugen BÂNDEA

sursa: sighisoara.org.ro

Distribuie acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ultima modificareJoi, 19 Februarie 2015 18:40
Login pentru a posta comentarii

3°C

Sighisoara

Light Rain

Umiditate: 93%

Vant: 11.27 km/h

  • 24 Mar 2016 6°C -3°C
  • 25 Mar 2016 8°C -4°C