Log in

Consilierii sighişoreni de două ori în şedinţă la sfârşit de mai

Consilierii sighişoreni se întâlnesc de două ori în şedinţe. Prima o şedinţă extraodinară şi o a doua ordinară sunt consecutiv convocate în 26 şi 27 mai.

Consiliul local Sighişoara este convocat în şedinţă extraordinară pentru ziua de 26 mai 2015, orele 12, având pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind constatarea încetării, înainte de expirarea duratei normale a mandatului, a calității de viceprimar al municipiului Sighișoara, a domnului consilier local Dan Eugen Bândea, ca urmare a demisiei şi proiectul de hotărâre privind alegerea viceprimarului municipiului Sighișoara.

A doua zi, în 27 mai, Consiliul local Sighişoara va fi în şedinţă ordinară, de la ora 12 avînd 21 de puncte pe ordinea de zi:

1. Informare privind proiectul cultural „Turnirul Scriitorilor” ediția a II-a, 30 aprilie – 1 mai 2015.

2. Informare privind relațiile de parteneriat între Municipiul Sighișoara și localitatea Dinkelsbuhl (Germania).

3. Informare privind problemele ridicate în ședința Consiliului local Sighișoara din data de 30.04.2015.

4. Informare cu privire la propuneri de modificare a organigramei Poliției locale Sighișoara.

5. Raport de activitate al S.C. Ecoserv Sig S.R.L. Sighișoara pe anul 2014.

6. Proiect de hotărâre privind modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Pieței Agroalimentare din Municipiul Sighișoara, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local Sighișoara nr. 19/28.02.2013 și modificat prin Hotărârea Consiliului Local Sighișoara nr. 186/30.10.2014.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea situațiilor economico - financiare ale S.C. Ecoserv Sig S.R.L. Sighișoara la 31.12.2014.

8. Proiect de hotărâre pentru aprobarea numărului de locuri la Creșa din cadrul Municipiului Sighișoara, a costului mediu lunar de întreținere, a cuantumului alocației zilnice de hrană, a contribuției medii lunare de întreținere și contribuției/zi de întreținere datorată de către părinți/ reprezentanți legali, a finanțării sumelor în completare de la bugetul local, pentru copiii care frecventează Creșa din cadrul Municipiului Sighișoara.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea deplasării a doi consilieri municipali la Tabor, Cehia, pentru reprezentarea Municipiului Sighișoara la Festivalul Internațional „Tabor Meetings 2015”.

10. Proiect de hotărâre privind organizarea Festivalului „Academia Sighișoara” ediţia 2015.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului Actului Adițional de modificare al art. 36 din Contractul de Delegare, precum și Politica Tarifară – anexă la Contractul de Delegare – actualizate în concordanță cu Actul Adițional nr. 2 la Contractul de Credit

12. Proiect de hotărâre privind acordarea de scutire de la plata impozitului pe clădiri pentru Organizația O.C.E.A.D. Nazarineanul.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea situațiilor financiare anuale – bilanțul contabil și contul anual de execuție al bugetului unității administrativ teritoriale – la data de 31.12.2014.

14. Proiect de hotărâre privind trecerea unor mijloace fixe din domeniul public în domeniul privat al municipiului și preluarea acestora din administrarea S.C.Compania Aquaserv S.A. – Sucursala Sighișoara în administrarea directă a municipiului, în vederea scoaterii din funcțiune, casării și valorificării acestora.

15. Proiect de hotărâre privind schimbarea destinației spațiului situat în Municipiul Sighișoara, str. 1 Decembrie 1918 nr. 42 și închirierea acestuia.

16. Proiect de hotărâre privind modificarea unui contract de concesiune.

17. Proiect de hotărâre privind închirierea unui teren în scopul amplasării unui automat pentru comercializare înghețată.

18. Proiect de hotărâre privind însușirea unei documentații cadastrale.

19. Proiect de hotărâre privind preluarea unui contract de închiriere.

20. Proiect de hotărâre privind prelungirea unor contracte de închiriere.

21. Proiect de hotărâre privind alegerea președintelui de ședință.

 

Distribuie acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ultima modificareLuni, 25 Mai 2015 09:47
Login pentru a posta comentarii

3°C

Sighisoara

Light Rain

Umiditate: 93%

Vant: 11.27 km/h

  • 24 Mar 2016 6°C -3°C
  • 25 Mar 2016 8°C -4°C