Log in

Ponta, zbor de coșmar cu Tăriceanu și Chițoiu

Sursa foto: pagina de socializare a Ioanei Avadani Sursa foto: pagina de socializare a Ioanei Avadani

Avionul cu care premierul Ponta şi preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu s-au întors sâmbătă în Bucureşti, a ratat iniţial aterizarea din cauza vremii. Ioana Avădani, directorul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI), aflată în avion, a spus că 10% dintre pasageri „au borât”, iar Ponta a precizat că „într-adevăr a fost rău”. Avionul s-a întors de la Cluj-Napoca, unde Ponta şi Tăriceanu au participat, vineri, la Congresul UDMR, premierul având, sâmbătă, şi o acţiune la Zalău, a aterizat cu dificultate la Bucureşti, conform acestei relatări.

„The bumpiest flight I’ve ever had! Smucituri şi goluri de aer, derapaje (da, şi avioanele pot derapa pe aer), all that jazz. Cam 10% la sută din pasageri au borât. Pe bună dreptate, aş zice. Stewardesa ne-a spus-o pe aia cu „stimaţi pasageri, vă rugăm, păstraţi-vă calmul”. Am ratat aterizarea din cauza vântului. În aceste clipe de restrişte, mă gândeam că, dacă e vreo vecinătate care să aducă un dram de alinare, d-apoi cea a marilor oameni de stat e aceea. În fine, am aterizat şi, credeţi-mă, piloţii şi-au meritat aplauzele! La debarcare, delegaţia oficială s-a suit în microbuzul de protocol. Mai puţin premierul, care s-a alăturat pasagerilor de rând, borâtori, palizi şi râzând isteric, ca oamenii care tocmai au învăţat că viaţa e importantă. Pentru această decizie, premierul Ponta are de la mine un DA. Într-o notă mai personală: 1. delicioasă dilema doamnei de la Protocol, care nu ştia pe cine să urmărească cu umbrela: pe premierul autobuzist sau pe al doilea om în stat, din microbuz ? 2. A dispărut aparatul de chemat taxiuri de la Sosiri Interne. Dacă vii de la Cluj, la ce-ţi trebă taxi? „, scrie Avădani pe Facebook.

Problemele au fost confirmate pentru MEDIAFAX de premierul Victor Ponta.

„Da, este totul adevărat”, a spus Ponta, adăugând că zboară atât de mult încât poate să realizeze că într-adevăr „a fost rău”.

Distribuie acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ultima modificareDuminică, 19 Aprilie 2015 21:01
Login pentru a posta comentarii

3°C

Sighisoara

Light Rain

Umiditate: 93%

Vant: 11.27 km/h

  • 24 Mar 2016 6°C -3°C
  • 25 Mar 2016 8°C -4°C